Intro image

15.10.2011 // 1st Dirk Deluxe Luxor Live

Date

15.10.2011

Event

Main Area

Venue

Metropool
Hengelo, The Netherlands

Time

22.00 – 04.00

Tickets

(Normal) 14,00 Euro (HBO/CJP) 16,00 Euro
Click here for tickets

Arnhem – Het succesvolle dance concept Dirk Deluxe komt naar Luxor Live, op zaterdag 15 oktober vindt vanaf 22.00 uur de eerste editie plaats in het poppodium met o.a. Quintino, Bassjackers, Apster en Bizzey. Dirk Deluxe is een vernieuwend dance concept concept, dat een nieuwe standaard vormt binnen de dance scene.

Sinds de introductie in 2006 is Dirk Deluxe een direct succes met uitverkochte edities, lovende recensies en een MTV nominatie.
Het dance concept is uitgegroeid tot een begrip binnen de nationale dance scene en kent het sinds 2010 een internationale doorbraak, met avonden in Azië (Jakarta, Bali) en Amerika (Miami). In Nederland vindt Dirk Deluxe plaats in locaties als Metropool (Hengelo), Burgerweeshuis (Deventer), Hedon (Zwolle) en natuurlijk nu in Luxor Live Arnhem.

Dirk Deluxe is groot geworden door de muziek centraal te stellen – We’re all about the Music – waardoor enkel de beste Eclectische artiesten worden toegevoegd aan de line-up, zaterdag 18 oktober zijn Quintino, Bassjackers, Apster en Bizzey zullen zogezegd te bewonderen zijn in Luxor Live.