Intro image

26.11.2011 // 1st Giocatori

Date

26.11.2011

Event

Line-up

Venue

De Heeren Van Twello
Twello,
The Netherlands

Time

22.00 – 04.00

Tickets

Door: 9,00 Euro
Presale: 5,00 Euro

Deventer – Zaterdag 26 november is de eerste editie van Giocatori in De Heeren Van Twello met de twee mediterranen Valerio Zeno (2 uur set) en Dennis Brugman, aangevuld met Bizzey, Teddy Rockspin, Shabbaas en MC Dust.

Giocatori is de nieuwe lang verwachte DB Label avond, een club concept met Valerio Zeno, Dennis Brugman en al het andere dat afkomstig is uit het land van Amore. Een muzikaal platform waar liefde voor muziek en de Italiaanse manier van leven samen komen in een lange eclectische nacht, waar je misschien de volgende dag niet alles meer van kan herinneren .

Giocatori is een Italiaanse “goede avond”, waarbij de betere muzikale genres – o.a. house – elkaar snel afwisselen onder vocale begeleiding van Bizzey en Mc Dust. Verwacht op de locatie eveneens een Italiaans tintje, want de lounge zaal van ‘ De Heeren Van Twello ‘is omgetoverd tot een sfeervolle club setting compleet met paparazzi en een Italiaanse ijskraam van Talamini. Met de smaak van een echte Gelato op je tong, ga je toch net iets harder op de zoete eclectische beats van de artiesten, nog maar te zwijgen over de Italiaanse dranken.