Intro image

26.03.2011 // 2nd FokTop!

Date

26.03.2011

Event

Line-up

Venue

Het Burgerweeshuis
Deventer, The Netherlands

Time

23.00 – 04.00

Tickets

Deventer – FokTop! is een Electro initiatief van DJ Rockid & MC Dan Stezo. FokTop! brengt het beste wat Electro kent vermengt met Bale Funk, Baltimore, Jackin, Fidget en Dubstep: een Eclectisch mix dat garant je dansvloer doet vlammen! FokTop! is op dit moment het meest populaire Electro concept van Amsterdam en kent de Sugar Factory als thuisbasis met uitstapjes naar Club-Up en Studio 80.
Daarnaast heeft het Electro concept eigen podia gehad op de betere festivals, o.a. Dance Valley, Latin Village and Sneakerz Festival.

De eerste editie van FokTop in het Burgerweeshuis te Deventer, gaf meteen zijn visite kaartje af met een geslaagde editie.
Echter was dit slechts het begin, want de tweede FokTop! kent een nog dikkere en brede line-up, met maar liefst zes DJ’s, waaronder echte electro headliners als: Rockid & Calble Juice, Henzel & Disco Nova (Vage Gasten), Guerilla Speakerz, Nick & Black en Funagi (Our Local heroes).
De DJ’s worden vocaal ondersteund door niemand minder dan MC Dan Stezo (concept drager) en de VJ’s van Venour zullen de avond visueel aan elkaar mixen. Kortom alle ingredi├źnten voor een hard avondje Electro in Deventer, dus kom allen zaterdag 26 maart om 23.00 naar het Burgerweeshuis, you ain’t seen nothing yet!