Intro image

19.11.2011 // 3rd FokTop!

Date

19.11.2011

Event

Line-up

Venue

Het Burgerweeshuis
Deventer, The Netherlands

Time

23.00 – 04.00

Tickets

Door: 9,00 Euro
HBO/CJP: 7,00 Euro
Click here for tickets

Deventer – De muzikale samenwerking tussen DJ Rockid en DB Label heeft geleid tot vernieuwing van een sterk Electro concept met internationale naam en faam, genaamd FokTop! Zo brengt FokTop! het beste wat Electro kent vermengt met Baltimore, Classics (Hiphop/R&B), House, Fidget en veel Dubstep: een Eclectisch mix dat garant je dansvloer doet vlammen en barsten!

Zaterdag 19 november staat de derde editie van FokTop! in het Burgerweeshuis te Deventer, maar in een vernieuwde setting! Door eerdere edities weet iedereen dat FokTop! de niet te missen avond is! Nou, dit was echter slechts het begin, want de derde FokTop! kent een nog dikkere artiesten van naam, namelijk het internationale DJ duo Mightyfools, Oliver Twizt (internationaal gerespecteerde DJ/Producer), Funagi (Our local heroes) en natuurlijk de man van de avond DJ Rockid (Mr FokTop! himself). 
De DJ’s worden vocaal ondersteund door niemand minder dan Bizzey (Frontman van Yellow Claw & Dirk Deluxe) en de heren Wonderboys (VJ Helden) zullen het FokTop! concept visueel in een rauw jasje stoppen.
 De ultieme Electro avond staat zaterdag 19 November om 23.00 in het Burgerweeshuis, so get ready to get FokTop!