Intro image

17.03.2012 // 4th FokTop!

Date

17.03.2012

Event

Line-up

Venue

Het Burgerweeshuis
Deventer, The Netherlands

Time

23.00 – 04.00

Tickets

Door: 8,00 Euro
HBO/CJP: 6,00 Euro
Click here for tickets

Deventer – De muzikale samenwerking tussen DJ Rockid en DB Label heeft geleid tot vernieuwing van een sterk Electro concept met internationale naam en faam, genaamd FokTop! Zo brengt FokTop! het beste wat Electro kent vermengt met Baltimore, Classics (Hiphop/R&B), House, Fidget en veel Dubstep: een Eclectisch mix dat garant je dansvloer doet vlammen en barsten! FokTop! wordt gehost door het meest besproken duo van Deventer, namelijk Veerle en Rosa.

Zaterdag 17 maart staat alweer de vierde editie van FokTop! in het Burgerweeshuis te Deventer, waar je simpel weg niet om heen kan als liefhebber! Door eerdere edities weet iedereen dat FokTop! de niet te missen avond is! Nou, dit was slechts het begin, want bij de vierde FokTop! geven we nog harder gas en gooien we alles om. DJ Rockid doet namelijk een exclusieve 3 uur DJ set, waarbij hij elk uur samen draait met een andere naam. Zo draait DJ Rockid met het bekendste Elektronische duo van Amsterdam, namelijk de Guerilla Speakerz. Guerilla Speakerz hebben een jaar geleden FokTop! volledig op hun kop gezet en zijn inmiddels een internationale naam om rekening mee te houden. Ook brengen we oude bekende terug naar Deventer, want DJ Rockid draait tevens een uur samen met niemand minder dan DJ Danjah. Danjah is in Deventer vooral bekend als het scratch wonder van FATA/Eredivisie en zijn residentie bij de Dirk Deluxe edities, maar deze man heeft meer in zijn mars en dat gaan ervaren. De laatste back to back sessie bestaat uit DJ Rockid en Dennis Brugman (Yellow Claw, Giocatori), want iedereen weet dat ‘Bami’ en ‘Pizza’ samen een dodelijke combinatie zijn in de DJ Booth.

Uiteraard geen FokTop! zonder de heren van Funagi, die inmiddels nationaal naam aan het maken zijn. Ook deze FokTop! editie openen Syb en Tom van Funagi de nacht met een heerlijke rauw randje, zoals alleen zij dat kunnen.
De DJ’s worden vocaal ondersteund door niemand minder dan Bizzey (Frontman van Yellow Claw & Dirk Deluxe) en de heren Wonderboys (VJ Helden) zullen het FokTop! concept visueel in een rauw jasje stoppen.
 De ultieme Electro avond staat zaterdag 17 maart om 23.00 in het Burgerweeshuis, so get ready to get FokTop!