Intro image

18.06.2011 // 4th University of Dance

Date

18.06.2011

Event

Main Area

Venue

Hedon
Zwolle, The Netherlands

Time

22.00 – 04.00

Tickets

(DOOR/VVK) 12,50 Euro

Click here for tickets

Zwollle – De vierde University of Dance editie is een Eclectische editie, waarbij verschillende genres moeiteloos in elkaar over smelten. Headliners van deze editie zijn The Flexican, Apster, Phalerieau (Valerio Zeno, BNN), Bizzey & Sef. University of Dance is een initiatief van Hedon & Studentertaiment, waarbij Dirk Deluxe het concept levert.

Nationaal geliefd om zijn draaitechnieken en door Chuckie benoemt als beste Eclectische DJ, The Flexican heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een headliner in zijn eigen muzikale segment. The Flexican staat er om bekend alle muzikale genres (van Hiphop tot House) te kunnen verbinden tot een dansbare sound, waarop je niet kan stil staan. Zijn mix kwaliteiten zijn uniek, waardoor succes slechts een kwestie van tijd was. Het succes gaat echter verder als DJ/producer van de formatie Flinke Namen, waar hij verantwoordelijk is voor producties als “Wolken” en “Als Zij Langs Loopt”. The Flexican zal niet alleen naar Zwolle komen, want Sef (tevens Flinke Namen) zal hem bijstaan als MC.
Valerio kennen we natuurlijk allemaal als TV-presentator maar ondertussen weet hij als geen ander de vetste House en Electro sets te mixen. De eerste en laatste letter van zijn naam werden aangepast en zijn DJ alterego Phalerieau was klaar om de clubs over te nemen. Geen ‘Celeb-DJ’ welke enkel plaatjes opzet maar ware mixing-skills achter de toys of noise!
Bizzey kennen we natuurlijk o.a. van zijn werk met Don Diablo en deed Hedon al eerder aan samen met Jimmy Aasgier en Nizzle als Yellow Claw. Bizzey is het gezicht en de stem van Dirk Deluxe en om die reden mag hij ook niet ontbreken op UOD.
Apster heeft al een flink aantal bijzondere samenwerking op zijn naam staan met o.a. Quintino en Bassjackers en is resident DJ van de Nope Is Dope feesten. Tijdens University Of Dance zal hij present zijn om jouw de les te lezen met een dampende Electro / House set!
Local hero Mark LaRocca is de University’s eigen smaakmaker waar ook Casper Grey (Even Dansen) zijn groovy club en housetracks versterkt met spicey Electro en vocals.