Intro image

23.07.2011 // 5th University of Dance

Date

23.07.2011

Event

Main Area

Venue

Hedon
Zwolle, The Netherlands

Time

22.00 – 04.00

Dresscode:

Summer White

Tickets

Presale: 12,50 Euro
Door: 15,00 Euro
Click here for tickets

Zwolle – University of Dance presenteert zaterdag 23 juli met trots het internationale DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano. Poppodium Hedon opent speciaal voor de zomer editie van het populaire dancefeest haar deuren tijdens de zomerstop. De heren zullen een DJ set van maar liefst 2 uur draaien, waarbij ze vocaal ondersteund worden door niemand minder dan MC Bizzey. Het is bijzonder dat de Sunnery James & Ryan Marciano Zwolle aandoen, want de heren staan inmiddels main stage op wereldwijde festivals en worden door de Swedish House Mafia regelmatig geboekt voor de Pacha op Ibiza. De vorige keer dat Sunnery James en Ryan Marciano op University of Dance stonden was het dik uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Naast het succes Duo zal er tevens een succes trio optreden namelijk de heren van Yellow Claw. Three is the magic number weten Jim Aasgier, Nizzle en Bizzey al een tijdje en daarom strijken ze gezamenlijk neer in het muzikale concept Yellow Claw. Jim Aasgier en Nizzle brengen jou een energieke sound die je constant op de dansvloer houdt. Een sound die even vernieuwend als vertrouwd is, maar die met veel liefde en skills word gebracht door het DJ duo. Bizzey brengt met zijn zwoele olijfoliestem de avond vocaal naar een nachtelijke hoogtepunt. Yellow Claw blijkt een succes concept met een maandelijkse uitverkochte avond in de Jimmy Woo (Amsterdam), en een goedlopende landelijke tour met uitstapjes naar het buitenland.
Tevens staan de heren Chanson & ArvII G op het programma, deze heren hebben onlangs een release gehad op het Sneakerz Muzik Label met hun track ‘Everytime’. Daarnaast zijn de heren vaste waarden op het Dirk Deluxe concept in Metropool Hengelo.
Mark LaRocca is UOD residence van het eerste uur, en was bij de eerst editie ook al aanwezig. Casper Grey kennen we van “Even Dansen” en is inmiddels vaste waarde geworden van UOD. Timo-T is als talent toegevoegd aan de line-up en er wordt veel van hem v erwacht! De Wonderboys VJ’s zullen de avond grafisch aan elkaar mixen.

University of Dance is een initiatief van Hedon & Studentertaiment, waarbij Dirk Deluxe (DB Label) het concept levert.