Intro image

29.10.2011 // 6th University of Dance

Date

29.10.2011

Event

Main Area

Venue

Hedon
Zwolle, The Netherlands

Time

22.00 – 04.00

Tickets

Presale: 12,50 Euro
Door: 15,00 Euro
Click here for tickets

Zwolle – University of Dance is 29 oktober weer terug van een zomer “niet” weg geweest. Het eerste University of Dance jaar in Hedon Zwolle werd afgesloten met een spectaculaire uitverkochte zomer editie met een 2 uur durende DJ set van Sunnery James & Ryan Marciano, waarmee een succesvol jaar werd afgesloten in stijl. Tijdens de UOD editie van 29 oktober in Hedon Zwolle, pakken we de draad weer op en doen we er zelfs een schepje bovenop. Tijdens alweer de zesde editie kun je de vertrouwende UOD sound verwachten met een Zomers Latin jasje, waarbij de muzikale temperatuur in Hedon zal stijgen tot een hoogtepunt.

We hebben voor deze avond maar liefst drie headliners kunnen strikken, waaronder de koning van de Latin beats Gregor Salto, die de avond in stijl zal afsluiten. Gregor Salto, die bekend is van talloze wereldproducties en zijn latin concept Bataria, maakt op dit moment een wereldtour waar hij onder andere de VS aandoet. Apster is ook van de partij. Hij maakte dit jaar onder andere furore, met een stevige Electro House sound, op het festival Latin Village. Ook kwam zijn wereldhit met de Amerikaanse rapper Pitbull voorbij (het nummer Pause produceerde hij). Internationaal maakt hij goed naam, met zijn tour door Australië deze zomer.

Bassjackers zijn begin oktober net terug van een Amerikaanse club tour en zullen 29 oktober zomerse beats ten gehore brengen die ze dit jaar hebben opgedaan met o.a. Tiesto. De heren stonden twee keer op Privilage Ibiza waar ze back 2 back draaiden met de bekendste DJ ter wereld. Bassjackers scoorden deze zomer een dance hit met het nummer Mush Mush, dat door alle grote DJ’s als club banger werd gehanteerd. Denk hierbij aan namen als Swedish House Mafia, Benny Benassi, Tiesto, Afrojack, Sidney Samson, Dada Life en de lijst gaat door.
Mark LaRocca is inmiddels ook een begrip geworden binnen en buiten Zwolle en zal deze editie acteren tussen de bovengenoemde wereldartiesten. Verwacht van hem een zomerse sound waar je niet op stil kan staan. Casper Grey doet daar niet voor onder en hij zal samen met Timo-T de avond inleiden naar het hoofdprogramma.

Bizzey is het vocale gezicht van University of Dance, maar voor deze Zomerse Latin editie hebben we een gast Vocalist uitgenodigd, namelijk niemand minder dan V.I.
V.I. performde deze zomer langs de gehele mediterrane kust met alle grote DJ’s die ons land kent, maar de meeste mensen kennen hem toch als het vertrouwde gezicht naast Laidback Luke, waarbij hij vocaal altijd zijn mannetje stond. V.I. kun je ook kennen van zijn schoenenwinkel Patta. Ja ja, deze man is een instituut! Kortom; zomers gekleed naar Hedon Zwolle op 29 Oktober!