Intro image

01.03.2012 // 10th Yellow Claw Thursday

Date

01.03.2012

Event

Line-up

Venue

Jimmy Woo
Amsterdam,
The Netherlands

Time

23.00 – 03.00

Tickets

12,00 Euro
Door Sale

Amsterdam – Donderdag 1 maart om 23.00 uur staat alweer de tiende editie van Yellow Claw Thursday in de Jimmy Woo, met het succes trio Jim Aasgier, Nizzle en Bizzey.

Op 8 juli 2010 lanceerde de drie hun geesteskind groots binnen de muren van de Jimmy Woo, wat resulteerde in een geslaagde editie waarover nog lang werd nagepraat tot ver buiten de grenzen van de Randstad. Donderdag 1 maart zal de Yellow Claw formatie wederom neerstrijken in de meest besproken club van Amsterdam om jouw weekend al op donderdagavond te laten beginnen.
Werken op vrijdag is niet langer een verplichte optie, want Jim Aasgier en Nizzle brengen jou een energieke sound die je de hele nacht op de dansvloer houdt. Een sound die even vernieuwend als vertrouwd is, maar die met veel liefde en skills word gebracht door het DJ duo.
Bizzey is de rode draad van de avond, want zijn zwoele olijfoliestem zal de avond vocaal naar een nachtelijke hoogtepunt brengen.
Join the Yellow Claw community en kom donderdag om 23.00 naar de Jimmy Woo. Neem vrijdag vrij van je werk en bereid je voor op een lange muzikale experience, dat is geen slogan maar een belofte! We zien je daar!