Intro image

25.02.2012 // 25th Dirk Deluxe

Date

25.02.2012

Event

Main Area

Feel Good Area

Venue

Burgerweeshuis
Deventer, The Netherlands

Time

23.00 – 04.00

Tickets

(Normal) 12,50 Euro (HBO/CJP) 10,50 Euro
Click here for tickets

Deventer – De 25ste editie van Dirk Deluxe in het Burgerweeshuis brengt Don Diablo op 26 februari naar Deventer voor een exclusieve 2 uur set met Yellow Claw frontman Bizzey. Exclusief omdat Don Diablo inmiddels in London woont en in heel februari maar 1 show aandoet in Nederland, namelijk Dirk Deluxe. Er is echter meer, want na het succes van afgelopen editie sluit wederom Nizzle de nacht af met een Eclectische DJ set. Victim of House en Electrick Heroes trappen de Dirk Deluxe nacht af, met vocale ondersteuning MC Dust. Geen Dirk Deluxe zonder de visuales van de Wonderboys, ook deze editie staat het duo Sander en Camiel garant voor mooie beelden.

Don Diablo is een wereldster, een entertainer, een perfectionist, maar op de eerste plaats een muziekliefhebber die zich qua sound niet in een hokje laat stoppen. Sinds kort woont hij in London en heeft hij zich aangesloten bij Columbia Records, het label waar o.a. ook Bob Dylan, Bruce Springsteen, Katy B en Magnetic Man getekend zijn.
Don Diablo is zeer selectief en doet enkel de shows die hij wil doen, met optredens op Gastonbury, Creamfields, Space Ibiza and the Australian Summadayze & Future Music festival tours (naast artiesten als Diplo, Mark Ronson, Pendulum, MGMT en vele anderen).
Dirk Deluxe en Diablo is een muzikale combinatie dat altijd garand staat voor een energieke show met een rauwe sound, crowdsurfende mensen en een onvergetelijke nacht waar je misschien niet alles meer van herinnert de volgende dag.

Nizzle is naast Yellow Claw ook solo hard op weg een naam op te bouwen, zo werd zijn General EP opgepikt door o.a. Chuckie en Diplo. Naast zijn goedlopende producties is Nizzle het grootste eclectische talent wat Nederland kent. De snelheid waarmee Nizzle verschillende genres smaakvol in elkaar over gemixt worden is bijna onnavolgbaar. Nizzle sluit de nacht af bij Dirk Deluxe

Bizzey is het vaste vocale gezicht van Dirk Deluxe/Welle Village en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Deventer als frontman van de formatie Yellow Claw. Bizzey is solo ook succesvol bezig en werkt samen met artiesten als Don Diablo, Sidney Samson, Crookers, Sandro Silva, Bassjackers en Hardwell.

Victim of House is een nieuwe DB Label act, bestaand uit Nick Esselink en Joris Timisela. Victim of House brengen aanstekelijke mix van opzwepende House met een fashion tintje. Electrick Heroes bestaat uit het duo Sebastiaan Voortman en Daan Bronswinkel, samen openen de heren de avond met een eclectische DJ set. Beide opening acts worden vocaal ondersteund door boywonder MC Dust.
De Wonderboys Sander en Camiel zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot iconen VJ van Dirk Deluxe. De heren zijn gepassioneerd en voorzien de avond van een extra dimensie met levensgrote live visuals.

Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 12,50 p.t. en 10,50 euro p.t voor HBO/CJP (exclusief servicekosten). De kaartverkoop vind online plaats op de website burgerweeshuis.nl en fysiek bij de volgende voorverkoopadressen: Burgerweeshuis, Skims Feet en Castle Gameshop Deventer.