Intro image

18.09.2011 // Welle Village At The Park

Date

18.09.2011

Event

360 Stage

Venue

Burgerweeshuis
Deventer, The Netherlands

Time

13.00 – 22.00

Tickets

Door: 10,00 euro
Presale: 5,00 euro.
Click here for tickets!

Deventer – Op zondag 18 september zal in het Rijsterborgherpark in Deventer het outdoor festival Welle Village At The Park plaatsvinden.

Het festival is een spin-off van Welle Village dat op 29 april aan de verlaagde Welle Kade plaatsvindt. Welle Village At The Park kan gezien worden als de grotere broer.

Organisator Dennis Brugman (DB Label) voelde dat er vraag was naar een nieuw outdoor evenement: “Het Welle Village concept werkt goed. Het festival aan de Welle kade laat zien dat er veel vraag is naar dance in Deventer. Om in die vraag te voorzien zijn we op zoek gegaan naar een extra locatie. Het mooie Rijsterborgherpark is naar mijn inziens een prima plek hiervoor, want wat is er nu mooier dan in het zonnetje en met je blote voeten in het gras genieten van de beste dj’s en live acts?! Daarnaast is de ligging naast het station natuurlijk perfect.”

Om de eerste editie van het nieuwe festival van een extra te voorzien, is het omgedoopt tot 360 edition. Het podium is namelijk rond en van alle kanten te bewonderen (360 graden). Dit zorgt voor een zeer speciale beleving van de verschillende optredens. Helemaal doordat er enkele live acts te zien zullen zijn.

Tickets kosten in de voorverkoop € 5,00 en zijn vanaf woensdag 17 augustus te verkrijgen via www.wellevillage.com en vanaf maandag 22 augustus bij Skims Feet en Castle Gameshop in Deventer. Houdt de website in de gaten voor meer info: wellevillage.com

Welle Village At The Park is een coproductie van DB Label, EV’ hands en Bar/Bistro De Tobbe.